Wij bieden heerlijke, ontspannende gezichtsbehandelingen die passen bij de conditie en leeftijd van jouw huid. Verder hebben wij een oplossing voor diverse huidproblemen.

Kies je voor ontspanning, huidverbetering of anti-aging? Wij adviseren je graag welke gezichtsbehandeling het beste bij je past. We hebben keuze uit verschillende behandelingen. Ontspannende behandelingen zorgen ervoor dat je je heerlijk relaxed voelt en alle spanning van je af kunt gooien, en anti-aging behandelingen verbeteren jouw huidbeeld en laten rimpeltjes en vlekjes verdwijnen, zodat je er (nóg) jonger en frisser uitziet.

Een gezichtsmassage verbetert de bloedsomloop van de huid en verjongt het gezicht. Het kan de huid ook steviger maken en liften, en rimpeltjes of wallen verminderen. Daarnaast is een lekkere gezichtsmassage goed tegen stress, waardoor je je ontspannen en rustig voelt.

Kom je er zelf niet uit welke behandeling nodig of gewenst is voor jouw huid of wil je eerst kennismaken met onze praktijk? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.