Jouw lichaam. Jouw manier. Omdat we ons allemaal wel ergens zorgen over maken…….
Naast verantwoorde voeding is het mogelijk om je met de CryoStar een handje te laten helpen om plaatselijk de contouren van je lichaam te verbeteren. Met de CryoStar kunnen we plaatselijk vet verwijderen, cellulite behandelen en je huid strakker maken. Dit allemaal zonder pijn of een enkele incisie, in maximaal 40 minuten per keer.

Één machine, drie verschillende behandelingen met fantastische resultaten. Kies de behandeling die bij je past.

✅ Facial

De CryoFacial vermindert het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels terwijl het de collageenproductie stimuleert en je huidkwaliteit verbetert.

✅Slimming

De CryoSlimming -behandeling maakt gebruik van koude temperaturen om vet te verminderen. Klanten verliezen meestal meer dan een centimeter in de eerste sessie. Geloof het niet alleen, maar ondervind het zelf.

✅ Toning

Met CryoToning is er eindelijk een echte, non-invasieve oplossing om hardnekkige cellulite te verminderen. Wanneer voeding en lichaamsbeweging niet voldoende zijn, helpt CryoStar je om de look te bereiken waarnaar gestreefd wordt.

De CryoStar is de nieuwste ontwikkeling voor non-invasieve verbetering van de lichaams- en gezichtscontouren. Het geheim van CryoStar zijn de temperatuurverschillen: sculptuur je lichaam en verstrak de huid met gecontroleerde verwarming en koeling van de CryoStar. De behandeling is pijnvrij en de resultaten zijn onmiddellijk.

De afslankende effecten van CryoStar zijn indrukwekkend: cliënten hebben aangetoond 0,5 tot 3 cm te verliezen met een enkele behandeling!

De CryoStar biedt een verscheidenheid aan gerichte behandelingsprogramma’s, die elk zijn ontworpen om bepaalde esthetische doelen te behalen.

Elimineer je vet met Slimming. Verstevig je huid en strijk cellulite weg met Toning. Bezorgd over het verschijnen van grote poriën en rimpels in het gezicht? Span en geef je huid meer volume met een Facial behandeling.

Er bestaat de mogelijkheid om eerst een proefbehandeling te boeken voor € 50,-

Bij het afnemen van een kuur is de proefbehandeling GRATIS.